Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kritikus failover

IDIS
Kritikus failover

Biztosítsa a hibatűrést többrétegű védelemmel

Ha a CCTV infrastruktúra bármely része meghibásodik, akkor a rendszernek először fel kell ismernie a hibát, majd ezután kell átváltania egy redundáns rendszerre.
Ha ezt a folyamatot manuálisan végezzük, értékes időt vesztünk és a sok felesleges eszköz sokba kerül.

Időszakos intelligens feladatátvétel

Bizonytalan hálózat esetén

Ha a kamera hálózati státusza instabil, bizonytalan, elkezdi menteni a belső rögzítésű munkamenet pufferbe (NLTSrec, akár 60 MB). Ezek alapján nem lesz törés az adatokban.

Intelligens feladatátvétel

Hálózati hiba esetén

Az NVR és az IP kamera szétkapcsolása után a kamera SD kártyája azonnal rögzíteni kezdi a felvételt, és a helyreállítás után automatikusan továbbítja az adatokat az NVR-be, egyetlen eseményt sem hagy rögzítetlenül. 

Redundáns adattároló

Adattárolási hiba esetén

Az eredeti RAID 1 támogatással az NVR az adatokról két azonos másolatot ment. Így ha az egyik lemez meghibásodik, az adatok visszanyerhetőek a másik lemezről. A képernyőolvasó-támogatás engedélyezve van.

Ha csak egy drive van és az meghibásodik, az eredeti RAID 1 támogatással a későbbi olvasásokat az elosztott paritásokból számítják ki, egy nem vesznek el az adatok.

NVR Failover

Ha a rögzítő hardvere meghibásodik

Ha bármely elsődleges NVR meghibásodik, a készenléti állapotban lévő NVR aktiválódik. Az elsődleges és a készenléti állapotban lévő NVR-ek folyamatosan figyelik egymás teljesítményét, hogy gyorsan tudjanak reagálni a problémákra, így csökkentik az adatvesztés esélyét és csökkentik a feladatátvételi határidőket. 

 

Natív kettős tápegység

Ha a tápegység meghibásodik 

Ha a hibás tápegységet (PSU) kicserélik, a tartalék tápegység visszatér a redundáns működéshez.