Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üdvözöljük az IDIS világában!

2020. 09. 22. 00:00:00
Üdvözöljük az IDIS világában!
A kitűnő minőségű, dél-koreai IDIS termékek aktuális választéka elérhető weboldalunkon.

Az IDIS cég termékeit nem véletlenül kezdtük forgalmazni – a legújabb technikai fejlesztések és a magas minőség jellemző a világ minden táján jelen levő dél-koreai vállalat által tervezett és gyártott minden biztonságtechnikai eszközre. A biztonságtechnikai, felügyeleti eszközöket gyártó IDIS a széles választékát kínálja termékeinek, könnyen kiválasztható a körülményeknek legmegfelelőbb, akár a kereskedelmi, akár a közszférában akarják felhasználni. 

Dél-Korea legnagyobb videó felügyeleti rendszer gyártója Szöultól nem messze építette fel a központját és a gyárát, innen tartja a kapcsolatot a világ 50 országában lévő több mint száz stratégiai partnerével. Az IDIS világszinten elismert a digitális felügyeleti termékeket gyártó vállalat – eddig több mint kétmillió rögzítőjüket használják és már 16,5 millió kamera működik IDIS technológiával. Ahogy egyre magasabbak a felhasználók igényei a biztonságos környezet megteremtésére, úgy fejlődnek az IDIS által gyártott rendszerek. 

Az IDIS termékei jellemző számos pozitív tulajdonság közül érdemes kiemelni, hogy felhasználóbarát, rugalmas, az igényeknek megfelelően összeállítható és képes minden felügyeleti igényt kielégíteni. Mindehhez páratlan teljesítményt nyújt, jó minőséget és alacsony fenntartási költséget. 

Az IDIS fő értékei

Innováció, integritás, fenntartható fejlődés, közös siker, a vásárlói megelégedettség és innováció

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek